Welkom bij Venema Multimedia: Snel, eenvoudig en voordelig shoppen | Geen verzendkosten (NL) | Veilig betalen via iDEAL (in3), KBC/CBC, Bancontact, SofortBanking of PayPal | Voor direct contact: bel 0488 - 428111 (maandag t/m zaterdag van 09:00 - 21:00 uur) of mail naar: info@vmlaptop.nl |

Fijn dat u belangstelling heeft voor ons bedrijf en onze producten.

Vandaag is het zondag. Vanuit onze geloofsovertuiging beschouwen wij de zondag als een rustdag.
Daarom is de directe aankoop van producten via onze webshop vandaag niet mogelijk.
Wel kunt u gerust rondkijken op onze webshop of het contactformulier invullen.

Over Venema Multimedia

Wie wij zijn…

Venema Multimedia is een in 2012 opgerichte onderneming, die gespecialiseerd is in de verkoop van laptops, monitoren en bijbehorende accessoires.
Via onze moderne webshop bieden wij u deze computerelektronica aan tegen scherpe prijzen.
Onze specialiteit is het aanbieden van laptops op maat. Hiervoor werken wij nauw samen met onze partner BTO. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw droomlaptop op maat configureren. Wij zorgen dan dat uw droom zo snel mogelijk werkelijkheid wordt!
De aanwezige producten in onze webshop zijn maar een actuele selectie uit het totale assortiment computerelektronica dat wij u kunnen leveren.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op wanneer uw gewenste product er niet tussen zit. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk laten weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Aan wie wij leveren…

Venema Multimedia richt zich zowel op de consumenten- als de zakelijke markt. Zo hebben wij een reeks laptops en monitoren die uitermate geschikt zijn voor zakelijk gebruik.

Hoe wij werken…

Via onze webshop kunt u betrouwbaar, eenvoudig en snel uw computerelektronica bestellen.
Wij werken volgens het JIT (Just in Time) principe, wat betekent dat wij voornamelijk uit de voorraad van onze leveranciers werken. Hierdoor realiseren wij scherpe prijzen tegen korte levertijden.
Naast het verzenden of door u zelf afhalen van uw computerelektronica, biedt Venema Multimedia u de mogelijkheid om uw aankoop te laten installeren op locatie. Hierbij kunt u denken aan het overzetten van uw oude gegevens naar uw nieuwe computer of laptop en het configureren van uw e-mail. U kunt hierna direct uw nieuwe aanwinst gaan gebruiken, wel zo gemakkelijk! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

< Terug