Welkom bij Venema Multimedia: Snel, eenvoudig en voordelig shoppen | Geen verzendkosten (NL) | Veilig betalen via iDEAL, in3, SprayPay, KBC/CBC, Bancontact, SofortBanking of PayPal | Voor direct contact: bel 0488 - 428111 (maandag t/m zaterdag van 09:00 - 21:00 uur) of mail naar: info@vmlaptop.nl |

Colofon

Venema Multimedia is een in 2012 opgerichte onderneming, die gespecialiseerd is in de verkoop van laptops, monitoren en bijbehorende accessoires. Via onze moderne webshop bieden wij u deze computerelektronica aan tegen scherpe prijzen.

Informatie
Alle prijzen in de webshop zijn in euro en inclusief 21% BTW en heffingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. Deze website is door Venema Multimedia met de grootste zorg samengesteld. Er wordt gestreefd naar een zorgvuldige controle van de informatie die in de webshop wordt aangeboden, zodat deze actueel, nauwkeurig en betrouwbaar is. Mocht u toch onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit ons laat weten. U kunt deze melding doorgeven via ons contactformulier.

Copyright
Het copyright voor materiaal in de webshop ligt bij Venema Multimedia, tenzij anders is aangegeven. U mag deze informatie lezen en downloaden, maar het is niet toegestaan teksten of beeldmateriaal te veranderen, versturen of verkopen zonder de toestemming van Venema Multimedia.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden en tevens op aanvraag kosteloos op papier verkrijgbaar bij onze afhaallocatie.

Links naar externe websites
Bepaalde verwijzingen in de webshop kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Venema Multimedia geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van externe websites. Bovendien kan onze webshop componenten bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze componenten is de verantwoordelijkheid van de gebruiker.

< Terug