Welkom bij Venema Multimedia: Snel, eenvoudig en voordelig shoppen | Geen verzendkosten (NL) | Veilig betalen via iDEAL, in3, SprayPay, KBC/CBC, Bancontact, SofortBanking of PayPal | Voor direct contact: bel 0488 - 428111 (maandag t/m zaterdag van 09:00 - 21:00 uur) of mail naar: info@vmlaptop.nl |

BTO Laptop X•BOOK 17CL75 met Quad-Core en GTX 1060 / 1070 + G-Sync

Korte omschrijving

03-2018 Hardware.Info Excellent Award.
Notebook met 17.3 inch Full HD IPS-scherm en NVIDIA GTX 1060M 6 GB videokaart.
Standaard met i7 Quad Core, SSD harddisk en 8 GB werkgeheugen.
Deze laptop heeft RGB toetsenbordverlichting en NVIDIA G-Sync, voor optimale beeldprestaties!

Actie: Bestel nu uw droomlaptop inclusief Windows 10 Pro 64-bit NL!

Al vanaf: Excl. btw: € 1.177,69 Incl. btw: € 1.425,00

Prijs zoals geconfigureerd: Excl. btw: € 0,00 Incl. btw: € 0,00

BTO Laptop X•BOOK 17CL75 - Hardware.Info

Meer afbeeldingen

Details

Download hier de algemene productspecificaties

Op 2 maart 2018 publiceerde de toonaangevende website Hardware.Info een testverslag van de BTO X•BOOK 17CL75. Deze laptop is als Excellent Choice award beoordeeld en laat hiermee veel "grote" merken achter zich.

Volgens Hardware.Info:

Behuizing
"de materiaalkeuze maakt dat de machine luxe aanvoelt: zowel de schermklep als de onderkant en de bovenkant van de behuizing zijn voorzien van een laagje aluminium, waarmee BTO meer metaal gebruikt dan de concurrentie.........BTO heeft het omhulsel bovendien mooi afgewerkt, met scherpe vouwen en hoekige kanten"

"De BTO 17CL75 is voor een gaming laptop relatief dun; door zijn metalen afwerking voelt hij luxe aan...."

Scherm en accuduur
"Het scherm van de 17CL75 heeft met de Medion een iets meer glanzende afwerking dan de andere laptops in de test. Gelukkig is de maximale helderheid met 413 cd/m² ook erg hoog. In vergelijking met de concurrentie is het paneel goed afgesteld; de gemiddelde gamma-afwijking is zelfs het laagst."

"Qua accuduur springt het model van BTO er echt uit - zodanig zelfs, dat we de resultaten nogmaals hebben gecheckt. In onze Browser Accutest, waarin we licht gebruik simuleren, scoort de 17CL75 bijna drie keer zo goed als het slechtst presterende model. Bij zware taken is de prestatie zo mogelijk nog groter: bij het uitvoeren van de PCMark Creative-benchmark gaat de accu bijna twee uur langer mee dan die van het eerstvolgende model..."

"Drie modellen blijven zodoende over. Daarvan zijn we van de BTO 17CL75 het meest overtuigd. De behuizing is lekker dun, maar biedt toch veel aansluitingen en uitbreidingsmogelijkheden. In ons testmodel zit wat weinig opslag - normaal gesproken zouden we dat een groter nadeel vinden, maar het leuke van de laptops van BTO is dat je niet bent gebonden aan typenummers met vaste specificaties door het modulaire concept. Een extra hdd is bij het bestellen met twee muisklikken toegevoegd.

Hoewel ook het apparaat van BTO een zware jongen is - je propt hem niet zomaar even in je tas - gaat hij door zijn voor een gaming laptop uitmuntende accuduur urenlang mee. Bij de laptop van Asus is het letterlijk en figuurlijk snel uit met de pret. We belonen de BTO 17CL75 derhalve met een Excellent Choice award."

Link naar de BTO X•BOOK 17CL75 test op Hardware.Info website.